ID oferta : 969

De vanzare 62.400 € - Apartamente, Blocuri noi
50 m2 2 Camere 1 Bai  Add to Favorites Print

Atașamentul lipsește

Compania imobiliara Alpha Casa va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere intr-o zona centrala.

Proiectul este unic și elegant amplasat în zona centrală a orasului, într-un loc liniștit Este un proiect imobiliar ce oferă locatarilor săi un pachet de servicii premium special conceput pentru a crea un stil de viață elegant și confortabil. Arhitectura deosebită, calitatea materialelor folosite și poziționarea excelentă vin să completeze unicitatea acestui proiect și să adauge valoare serviciilor de calitate pe care le punem la dispoziția locatarilor noștri.

Proiectul este format din 2 corpuri cu parcare privată (40 locuri), cu apartamente utilate la standarde occidentale, cu un design deosebit, cu finisaje moderne de cea mai bună calitate și dotări ce includ tehnologii de ultimă generație: termosistem Henkel, încalzire electrică prin pardoseală cu film flexibil de carbon si termostate pe fiecare partiție, tâmplărie PVC, profil Rehau gama BRILLIANT, 5 camere de izolare cu ferestre termopan, opțional aer condiționat, lift electric CASSANI- rapid, silențios, Smartdisplay, video interfon, cablu tv, internet, instalație de degivrare a teraselor.

Încălzirea unei locuințe este asigurată prin utilizarea filmului flexibil pentru zonele cu parchet, cabluri încălzitoare în zonele cu gresie, iar partea de comandă este asigurată de termostate digitale cu doi senzori (pardoseală și ambient) touch screen. Garanția sistemului este de 10 ani, durata de viață a filmului este de 50-100 ani.

Structura este pe cadre, clientul având posibilitatea să-și compartimenteze apartamentul după nevoile sale.

Fiecare apartament se va preda cu gresie și faianță în baie, hol și bucătărie, parchet laminat în living și camere, uși interioare din lemn, ușă metalică la intrare, tâmplărie termoizolantă din PVC, cu geam termopan, vopsele lavabile.

Harta locatie

Oferte similare