ID oferta : 2897

De vanzare 75.000 € - Case si vile
600 92 4 Camere 2 Bai  Add to Favorites Print

Atașamentul lipsește

Casa de vanzare Iasi – Breazu, construita din caramida cu fundatie din beton armat, avand stalpi si centuri din beton, constructie realizata in anul 2016, avand suprafata utila de este de 92 mp, dispusa pe plan parter. Terenul  aferent constructiei are suprafata de 600 mp imprejmuit cu gard din lemn si fundatie din beton.

Casa este formata din living, 3 dormitoare, bucatarie, baie si terasa.

Casa se preda la cheie, racordata la utilitati (apa, curent, gaz, fosa septica), finisata complet cu gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz, instalatii sanitare, instalatii electrice, usi interioare din MDF, ferestre din PVC cu geam termopan (3 randuri de sticla), obiecte sanitare in baie, izolata la exterior cu termosistem EPS70 de 10 cm, alei si loc de parcare betonat.

Casa se poate personaliza la cerere dupa preferintele clientului cumparator si se pot alege modelul de gresie, parchet, faianta, centrala termica, ferestre, usi interioare in limita bugetului disponibil.

Alte facilitati ale zonei in care se afla casa sunt cablul TV, internet, iluminatul stradal, acces facil, distanta pana la statia mijlocului de transport in comun fiind de 150 m.

Imobilul se afla intr-o zona in plina dezvoltare cu acces facil spre Centru, Pacurari, Copou, mijloace de transport in comun, spatii comerciale, scoli, gradinite.

Harta locatie

Oferte similare