ID oferta : 3001

De vanzare 69.000 € - Case si vile
535 86 3 Camere 1 Bai  Add to Favorites Print

Atașamentul lipsește

Casa de vanzare Iasi – Popas Pacurari, formata din 3 camere, dispusa pe plan parter, constructie solida din caramida cu fundatie din beton armat realizata in anul 2016, casa cu suprafata utila de 86 mp.

Imobilul este format din living, 2 dormitoare, bucatarie, baie, spatiu de depozitare, camere centralei, 2 terase.

Casa se preda la cheie, racordata la utilitati (apa – Apa Vital, curent electric, gaz, canalizare), finisata complet cu gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz, instalatii sanitare, instalatii electrice, usi interioare din MDF, ferestre din PVC cu geam termopan, obiecte sanitare in bai, izolata la exterior cu termosistem EPS 70 de 10 cm, alei si loc de parcare betonat.

Terenul aferent constructiei are suprafata de 535 mp si imprejmuit cu gard de lemn cu fundatie din beton.

Casa se poate personaliza la cerere dupa preferintele clientului cumparator si se pot alege modelul de gresie, parchet, faianta, centrala termica, ferestre, usi interioare in limita bugetului disponibil.

Alte facilitati ale zonei in care se afla casa sunt cablul TV, fibra optica, internet, iluminatul stradal, acces facil la principalele puncte de interese ale orasului Iasi.

Imobilul se afla intr-o zona in plina dezvoltare cu acces facil spre Centru, Pacurari, Copou, mijloace de transport in comun, spatii comerciale (Kaufland, Metro, Carrefour, Dedeman, Praktiker, Mobexpert, Decathlon), scoli, gradinite, restaurante.

Se poate achizitiona si prin credit bancar Prima Casa sau Ipotecar.

Imobil aflat in stadiu de executie.

Harta locatie

Oferte similare