ID oferta : 2654

De vanzare 69.500 € - Case si vile
250 110 4 Camere 2 Bai  Add to Favorites Print

Atașamentul lipsește

Casa de vanzare Iasi – Popas Pacurari, construita din caramida in anul 2015, regim de inaltime P+E+pod, avand suprafata utila de 110 mp, dispusa pe nivele astfel:

  • parter: living, hol, bucatarie, baie;
  • etaj: 3 dormitoare, terasa, baie.

Casa se preda la cheie, racordata la utilitati (apa – Apa Vital, curent electric, gaz, canalizare), finisata complet cu gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz, instalatii sanitare, instalatii electrice, usi interioare din MDF, ferestre din PVC cu geam termopan, obiecte sanitare in bai, izolata la exterior cu termosistem EPS70 de 10 cm, alei si loc de parcare betonat.

Terenul aferent constructiei are suprafata de 250 mp si imprejmuit cu gard de lemn cu fundatie si stalpi din beton.

Casa se poate personaliza la cerere dupa preferintele clientului cumparator si se pot alege modelul de gresie, parchet, faianta, centrala termica, ferestre, usi interioare in limita bugetului disponibil.

Alte facilitati ale zonei in care se afla casa sunt cablul TV, fibra optica, internet, iluminatul stradal, acces facil la principalele puncte de interese ale orasului Iasi.

Imobilul se afla intr-o zona in plina dezvoltare cu acces facil spre Centru, Pacurari, Copou, mijloace de transport in comun, spatii comerciale (Kaufland, Metro, Carrefour, Dedeman, Praktiker, Mobexpert, Decathlon), scoli, gradinite, restaurante.

Se poate achizitiona si prin credit bancar Prima Casa sau Ipotecar.

Harta locatie

Oferte similare