ID oferta : 1432

De vanzare 63.250 € - Apartamente, Blocuri noi
66 m2 3 Camere 1 Bai  Add to Favorites Print

Atașamentul lipsește

Alpha Casa vă propune un nou proiect rezidențial de înaltă calitate și urbanizare deosebită, respectând tradiția și sloganul „Din respect pentru clienții nostri !”. Ansamblul reprezintă rezultatul muncii și a experienței acumulate în cei 10 ani de activitate și a numeroaselor proiecte finalizate, care ne-au adus încrederea și fidelitatea dumneavoastră.

Tip construcție: Ansamblu de blocuri tip vilă cu apartamente
Nr. blocuri: 7
Regim de înălțime: Demisol+Parter+E1+E2+Mansardă
Nr. total apartamente: 161
Termen finalizare: august-septembrie 2015 primele două vile

Pentru întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, apartamentele nu sunt definite clasic cu 1, 2, 3 şi 4 camere deoarece din spaţiul ales, va rezulta apartamentul pe care îl visaţi. Inginerii noştri, cu o bogată experienţă, vă vor sta la dispoziţie şi vor oferi consultanţă necesară să luaţi decizia corectă de compartimentare. Personalizarea nu se opreşte doar la compartimentare, se pot alege finisajele interioare (gresie, faianță, parchet, uşi de interior, obiectele sanitare de la băi), instalaţiile sanitare, de incalzire şi electrice. Veţi fi consultat pe toată perioada până la finalizarea imobilului, pe care l-aţi visat pentru familia dumneavoastră.

Ansamblul oferă beneficiarilor finisaje personalizate și o construcție realizată din cele mai noi și mai performante materiale de construcții. Structura de rezistență asigură protecție la cutremure de până la 8,5 grade. Pardoselile sunt placate cu vata bazaltică de 5cm, care nu permite transmisia zgomotului și transferul termic între etaje. Tâmplaria este marca Rehau cu 6 camere, oferind o protecție sporită datorită geamului triplex și prezintă două poziții suplimentare pentru deschidere: una rabatantă și una pentru microventilație, poziție în care geamul se depărtează față de tâmplarie cu 1cm, ce permite ventilația apartamentului fără pierderi masive de căldură.

Pereții exteriori sunt realizați din blocuri de zidărie YTONG A+ de 40 cm, punțile termince vor fi placate cu o grosime de 10cm clasa A+, suplimentar pereții exteriori vor fi placați cu vată bazaltică (înlocuiește polistirenul clasic și permite pereților să respire). Cu o istorie de peste 80 de ani, soluția germană performantă YTONG reprezintă primul material de construcție care reunește toate beneficiile: simplu de prelucrat și ușor precum lemnul, rezistent la foc și durabil ca o cărămidă; și cu aceleași proprietăți ecologice de neegalat precum ale silicatului de calciu, fiind de asemenea un produs mineral și reciclabil.

Apartamentele se predau la cheie in preturile afisate si sunt dotate cu:
– Centrală termică, cu instalație și calorifere;
– Tâmplărie PVC Rehau, cu geam termopan triplex cu 6 camere;
– Ușă metalică la intrare;
– Gresie, faianță și parchet în limita a 35lei/mp;
– Uși interior în limita a 350lei/ușa;
– Obiecte sanitare, la baie, în limita a 2.000lei (pentru apartamentele cu maxim două camere) și a 3000lei (pentru apartamentele cu trei camere).

Alte modele de apartament diponibile:
– 2 camere – a.u. 37 mp – pret: 33700 euro
– 3 camere – a.u. 66 mp – pret: 63250 euro
– 3 camere – a.u. 70 mp – pret: 68000 euro.

Harta locatie

Oferte similare