ID oferta : 1993

De vanzare 26.740 € - Apartamente, Blocuri noi
1 Camere 1 Bai  Add to Favorites Print

Atașamentul lipsește

Apartament 1 camera, model decomandat, situat la etajul P/4, ce face parte din ansamblul Visoianu, situat in imediata apropiere a soselei Nicolina.

Suprafata utila este de 38,20 mp si se vinde la pretul de doar 700 euro/mp.

Acces rapid la toate facilitatile de care ai nevoie, insa intr-un mediu verde, sigur si sanatos. Statia RATP este la doar un minut distanta.

Apartamentele sunt racordate la toate utilitatile (energie electrica, gaz, apa, canalizare), iar contorizarea este individuala pentru fiecare apartament a energiei electrice, a apei si a gazului. Apartamentele sunt dotate cu retea fixa de telefonie, cablu TV si internet.

Cele mai bune materiale si finisaje, design si o compartimentare inteligenta a spatiului si totul la un pret incredibil de accesibil. Cartierul Visoianu e mixul perfect pentru tine si familia ta. Suprafetele utile ale apartamentelor sunt cuprinse între 38 mp şi 100 mp utili, la care se adauga terase generoase, locuri de parcare gratuite pentru fiecare apartament dar si locuri de parcare platite, in parcarea subterana a fiecarui bloc.

Finisaje si Dotari

  • Zidarie:25 cm
  • Termoizolatie: termosistem 10 cm
  • Tamplarie:Veka PVC 6 camere, tripan
  • Usa intrare apartament:Usa metalică productie Romania Efe Class cu izolatie din vată bazaltica culoare stejar light
  • Centrala individuala de apartament:Motan sigma 24kw.Caracteristici: Schimbător secundar in placi, Afișajul lcd, Pompa electronica low energy, 3ani garanție
  • Finisaje si dotari interioare:Parchet- 8mm, gresie/ faianta- portelana import Italia, obiecte sanitare- Cersanit, Usi interior productie Germania Classen din HDF gama MODERN model Natura si Demeter culoare Acacia light , prize si intrerupatoare- Schneider.

In apropiere de Cartierul Visoianu ai toate lucrurile de care ai nevoie : gradinite, scoli, centre comerciale, centre medicale, zone verzi, terenuri de sport, sali de fitness. Cartierul Visoianu ofera locatarilor sai locuri de parcare, acces delimitat si controlat, supermarket, farmacie, salon infrumusetare si spatiu de joaca pentru copii.

Peste 300 de familii si-au primit cheile pentru apartamentul dorit. Proiectul a prins foarte multa viata de cand vedem copii jucandu-se in spatiile special amenajate in deplina siguranta, locatari facandu-si plimbarea de seara si vecini salutandu-se politicos. Suntem alaturi de locatarii nostri pastrand zilnic legatura cu acestia.

 

Harta locatie

Oferte similare