ID oferta : 2668

De vanzare 65.000 € - Case si vile
200 100 4 Camere 2 Bai  Add to Favorites Print

Atașamentul lipsește

Casa de vanzare Iasi – Popas Pacurari, formata din 4 camere, constructie realizata din caramida in anul 2016, avand o suprafata utila de 100 mp, dispune de aprox. 200 mp teren amenajat si imprejmuit cu gard, dispusa pe nivele astfel:

  • parter: hol, bucatarie, living, terasa, baie;
  • etaj: 3 dormitoare, terasa, baie.

Casa se preda la cheie, racordata la utilitati (apa, curent, gaz, canalizare), finisata complet cu gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz, instalatii sanitare, instalatii electrice, usi interioare din MDF, ferestre din PVC cu geam termopan, obiecte sanitare in baie, izolata la exterior cu termosistem EPS70 de 10 cm, alei si loc de parcare betonat.

Casa se poate personaliza la cerere dupa preferintele clientului cumparator si se pot alege modelul de gresie, parchet, faianta, centrala termica, ferestre, usi interioare in limita bugetului disponibil.

Alte facilitati ale zonei in care se afla casa sunt cablul TV, fibra optica, internet, iluminatul stradal, acces facil la principalele puncte de interese ale orasului Iasi, distanta pana la statia RATP fiind de 1,5 km.

Imobilul se afla intr-o zona in plina dezvoltare cu acces facil spre Centru, Pacurari, Copou, mijloace de transport in comun, spatii comerciale (Kaufland, Metro, Carrefour, Dedeman, Praktiker, Mobexpert, Decathlon), scoli, gradinite, restaurante.

Se poate achizitiona si prin credit bancar Prima Casa sau Ipotecar.

Harta locatie

Oferte similare